Verdiepingsweek in Frankrijk

Jij bent het zaadje waarin het totale vermogen van jouw unieke zelf besloten ligt. Heel je leven dient om die verborgen kracht te ontdekken, te ontplooien en te cultiveren. Diep in jezelf ken je die kracht en weet je welk pad nodig is om haar te ontwikkelen. Teveel denken, overtuigingen en regels brengen je er eerder toe om buiten jezelf te leven dan om vreugdevol jouw unieke weg te gaan. Niemand kan jouw leven en jouw transformatie van je overnemen of je vertellen hoe je het moet doen. Je bent de meester over jouw eigen leven met alle onzekerheid, openheid en vrijheid die daarbij horen.

De week in de Vogezen is een heerlijke week om te ontspannen en los te laten. Yoga, Osho-meditaties en wandelingen naar inspirerende krachtplaatsen creëren een innerlijke reis van wijsheid en kracht. En van verbinding. Verbinding met onszelf, met gelijkgestemden en de natuur. Samen gaan we ons openen, en met veel eerbied verwonderen over de magie en grootsheid van de aarde die ons draagt en koestert.

De week begint op zaterdag 27 juli 2018 om 18.00 uur in een vakantiehuis in Allarmont en eindigt op zaterdag 3 augustus 10.00 uur.
Kosten: € 600,00. Inclusief verblijf en vegetarische maaltijden.
(Studenten en minima € 400,00)
Begeleiding: Marieke Buitenweg (www.bewegenmetmarieke.nl / 06-18071092) en Vasu Macquoy (06-45287551)