Aanmeldings- en annuleringsvoorwaarden

1)
Je kunt je telefonisch of via mail aanmelden voor individuele- of relatietherapie.
Op het moment dat je een afspraak voor individuele- of relatietherapie hebt gemaakt ga je akkoord met de afmeldingsprocedure:
- Afspraken die niet of korter dan 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.
- Afspraken die je op een dag na 18.00 uur - volgend op een zaterdag of op een zondag of op één of meer erkende feestdagen - hebt afgezegd, worden in rekening gebracht. Bij een gewone maandag gaat de afmeldingsprocedure dus in om 18.00 uur op de voorgaande vrijdag.

2)
Je kunt je telefonisch of via mail aanmelden voor workshops, trainingen, (weekend)cursussen of groepen. De nota wordt je na de aanmelding toegezonden. Uiterlijk tien dagen voor aanvang ontvang je een bevestigingsbrief met relevante informatie.
Door je aan te melden ga je akkoord met de aanmeldingsvoorwaarden en de annuleringsvoorwaarden. Dat houdt in dat je verbonden bent aan de deelnamekosten. Bij annulering tot drie weken voor aanvang wordt het deelnamebedrag teruggestort, verminderd met € 50 annuleringskosten. Daarna is het totale bedrag verschuldigd tenzij jouw plek door iemand anders ingenomen kan worden.